25. mai
TNT er kjent for å spille tungt og høyt.
 
Musikalsk sprengstoff: TNT til Hamar kulturhus
De erfarne hardrockerne får muligheten til å sette fyr på Hamars kulturliv.

Publisert: 15.mai.2019 12:35
Oppdatert: 15.mai.2019 12:49

Til høsten hedres TNT med innlemmelse i Rockheim Hall of Fame. Lørdag 28. september kommer det legendariske hardrockbandet til Hamar kulturhus. Det skriver arrangøren i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Her er pressemeldingen:

«TNT er fortsatt på veien med tørt krutt og i spissen står den nye kraftfulle vokalisten, Baol Bardot Bulsara. I fjor slapp bandet sitt trettende studioalbum, «XIII», til en haug av flotte anmeldelser, og etter flere smekkfulle konserter og festivalopptredener i Norge de siste par årene, lever bandet fortsatt opp til sitt rykte om å være et av Skandinavia beste hardrockband.

I løpet av 2017 gjorde bandet en 30-årsjubileumsturné, og spilte for fulle hus på Rockefeller, Union Scene i Drammen, i Kongesalen i Bergen og på Royal Garden i Trondheim. I tillegg var bandet samme år support for Scorpions i Oslo Spektrum.

Til høsten hedres bandet med innlemmelse i Rockheim Hall of Fame, og bare få uker etter hyllestsmarkeringen i Olavshallen kommer TNT til Hamar kulturhus.

Publikum kan se frem til en festkveld med både gamle klassiskere, som «Seven Seas» og «10 000 Lovers (In One), og smakebiter fra deres nyeste album. 

Billetter legges ut for salg torsdag 16. mai kl 10:00 på Hamar kulturhus sine nettsider.

Spellmannsprisvinneren fra 1984

TNT er et norsk hardrockband som ble dannet i Trondheim i 1982. Bandets melodiske tilnærming til hardrocken ble fort lagt merke til. «Knights Of The New Thunder» (1984) ble lansert også i utlandet, og TNT solgte mye i USA og spesielt i Japan av «Tell No Tales» (1987), som gikk til topps i Norge, hvor bandet også nådde 2. plass med singelen «10 000 Lovers». Dette albumet fikk også Spellemannsprisen. 

«Intuition» (1989), havnet på Topp 5 i Norge. Etter dette har bandet laget albumene «Firefly» (1997), «Transistor» (1999), «My Religion” (2004) “All The Way To The Sun” (2005) og “Live In Madrid” (2006). “The New Territory» (2007), «Atlantis» (2008) og «Engine» (2010) ble utgitt med Tony Mills på vokal. 

Albumet «XIII» som kom ut i juni 2018 er bandets 13.album.

Bandet består av Ronni Le Tekrø på gitar, Baol Bardot Bulsara med vokal, Diesel Dahl på trommer, Ove Husemoen på bass og Roger Gilton på tangenter.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke