23. apr
NYDELIG: Det blir forlokkende pent vær på Hedmarken den neste uka. Mye sol, plussgrader og lite vind vil prege været.
FOTO: TROND LILLEBO
 
Nå bør du spørre sjefen om en fridag
Det blir supert vintervær på Hedmarken de kommende dagene. Har du en fridag til gode, så er mulighetene for en nydelig dag i skiløypene til stede denne uka.

Publisert: 11.feb.2019 11:14
Oppdatert: 11.feb.2019 11:19

Og har du ikke mulighet til å ta deg en fridag, så er trøsten at både lørdag og søndag kommer til å bli flotte vinterdager. Meteorologisk institutt varsler mye sol og lettskyet pent vær over Hedmarken når vi snart går inn i vinterferien.

Mandag, tirsdag og onsdag blir det sol, sol og atter sol. I Åsa vil temperaturene svinge fra et par minusgrader til fire plussgrader. Onsdag blir det påskestemning i skisporet med plussgrader allerede ved 07-tiden om morgenen, men regn med litt vind.

Og slik skal det fortsette ut over uka. Torsdag domineres av en mer skyet værtype, men det er fortsatt plussgrader midt på dagen. På Sjusjøen kan vi vente fire plussgrader. Pent blir det også i lavlandet med opp mot seks-sju varmegrader i Hamar og Brumunddal.

Det blir ei uke uten nedbør av noe slag. Det skal heller ikke blåse nevneverdig bortsatt fra onsdagen hvor det kan bli opp mot ni sekundmeter i Vangsåsa og 11 sekundmeter på Sjusjøen. Men fredag, lørdag og søndag løyer vinden og vi registrerer kun et par sekundmeter selv i utsatte strøk som fjellet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke