25. apr
IKKE BEKYMRET: Tore Ketil Stårvik.
FOTO: Henning Holter Christensen
 
Svært lav oppslutning for Stårvik og Nærmiljølista
Er lufta gått ut av Nærmiljølista? Partiprosjektet i Ottestad har markert seg sterkt, men 1,2 prosent oppslutning minner ikke om velgernes gunst.

Publisert: 06.des.2018 07:19
Oppdatert: 06.des.2018 07:27

– Målinger og valg er to forskjellige ting, bygdelister gjør det alltid bedre under valg enn på målinger. Det er vel litt tilfeldig hvem som blir spurt også med tanke på valgkretser, sier leder i Nærmiljølista, Tore Ketil Stårvik.

Det hersker ikke panikk blant Nærmiljølistas støttespillere. Stårvik sier Nærmiljølistas nominasjonsliste er klar på nyåret. Da tror han situasjonen vil endre seg.

– Vi vil komme opp med mange gode Ottestad-navn på laget. Da vil det også bli enklere å spre budskapet og identifisere seg med Nærmiljølista. Det er jeg sikker på, sier Stårvik.

Fokus lokalt

Stårvik sier de har oppnådd målet, nemlig mer fokus på saker og utviklingen i Ottestad. Det er nå på agendaen i mye større grad enn før.

– Ap har doblet representasjonen fra Ottestad og trolig vil vi for første gang se noen med adresse 2312 blant de øverste på Sp-lista også. Det viktigste har altså vært å få Ottestad inn på det politiske kartet. Det ser vi virker. Enten det er skolestruktur og Hoberg, barnehager og Norstad, nytt basseng eller ikke, utbygging og fortetting på Kjonerud og IBM-tomta, trafikksikkerhet og støy eller jordvern på Tokstad/Gyrud.

Får vi inn noen i kommunestyret er det bare en bonus. Plassen og representasjonen Ottestad fortjener uavhengig av politisk farge er det viktigste, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke