21. feb
Etterlengtet: I januar åpner O`Learys i Hamar. First Hotel Victoria og hotelldirektør Trude Oreld er franchisetaker og Christian «Bobby» Vold er gårdeier. Vold tror konseptet er noe som har vært savnet i Hamar, og at det vil tilføre Hamar noe nytt. Begge foto: Asgeir Høimoen
 
40 Tv-skjermer og 246 sitteplasser på Hamars største restaurant
Med 40 tv-skjermer og 246 sitteplasser åpner restaurantkjeden O’Learys i Hamar i januar. Christian «Bobby» Vold mener det er et etterlengtet tilbud.

Publisert: 14.sep.2016 06:27
Oppdatert: 14.sep.2016 09:14

– Dette er et konsept som passer Hamar med det fotball- og hockeypublikumet som er her. Det er noe som har manglet i byen, sier Vold, som er gårdeier i bygget.

I januar åpner restaurantkjeden O`Learys i Festiviteten i Strandgata. For dem som ikke kjenner konseptet er det bygget på amerikanske sportsbarer.

– Men det er en fullverdig à la carte-restaurant. Det blir på en måte en blanding av Hard Rock Cafe og TGI Fridays, men med sport i fokus, forklarer Vold.

Størst i byen

Restauranten vil bli på 650 kvadratmeter og ha 246 sitteplasser. I tillegg vil det bli 40 skjermer hvor det vil bli vist sport. Det vil også bli shuffleboard og mulighet for å spille dart i lokalene.

– Dette blir den største restauranten i Hamar, sier Vold.

Det er First Hotel Victoria som er franchisetaker, og hotelldirektør Trude Oreld ser fram til å åpne restauranten.

– Dette er et konsept vi har stor tro på. Vi er i rute, og folk har allerede begynt å spørre om hva som kommer hit. Planen er å åpne i midten av januar, sier Oreld.

Hun forteller at selv om dette er en kjede som opererer i flere land, får de selv muligheten til å styre hva som skal sendes på skjermene.

– Går det lokale kamper, slik som Storhamar, vil vi kunne sende det. Vi kan også sende mange kamper samtidig. Det vil bli satt opp en meny over hva vi skal vise. Her kan man spise eller bare stikke innom for å ta en øl og se sport, sier hun.

Gir arbeidsplasser

Arbeidet med å bemanne restauranten er i gang, og Oreld håper å få på plass sultne medarbeidere.

– Vi er i en prosess med å vekke interesse for dette nå, sier hun.

O’Learys vil også bringe med seg flere arbeidsplasser til byen.

– Jeg vil tro det blir 30–40 arbeidsplasser fordelt på 20–25 årsverk, sier Vold.

Dominerende område

O’Learys vil få uteservering ut mot Strandgata.

– Med det vil det bli uteservering langs hele bygget ut mot gata. Fra Nagomi og til enden av bygget, sier Vold, som mener området vil bli et sentrum for uteliv i Hamar.

– Det vil bli dominerende her. Det ligger planer for flere steder i hele kvartalet, sier han.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Hamars Største: Lokalene er fortsatt en byggeplass, men når det er ferdig blir O’Learys Hamars største restaurant med 246 sitteplasser og 40 skjermer.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke