19. mai
 
- Surt å tape en kamp vi styrte det meste av

Publisert: 18.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Christoffer Heier Solbakken var ikke helt fornøyd med resultatet i 1. rundekampen mot Elverum.
- På bakgrunn av 2. omgangen synes jeg det var litt flatterende, men det er målene som teller i fotball. Elverum scoret to, vi ingen. Derfor kan vi neppe klage. Vi visste dessuten at Elverum er gode på dødball. Og det var et dødballmål som egentlig avgjorde mye, sier Heier Solbakken etter at Elverum tok ledelsen mot slutten av førsteomgangen på en corner. Inntil det skjedde var kampen både jevn og sjansefattig.
- Etter pause skulle vi ut i 100 for å kjøre over Elverum, men vi ble overspilt omtrent fra avspark og da satt spikeren i kista. Elverum var effektive, ikke vi, dessverre.
Trøsten til Heier Solbakken og Brumunddal, må være at laget viste god moral. Det var aldri snakk om å gi seg og gutta sto på til siste slutt. De underbygget tipset om at flere 3. divisjonslag vil få det direkte ubehagelig med Brumunddal på den andre banehalvdelen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke