23. mai
INN: Vemund Brekke Skard.
 
Dala håper å bryte linken til Valdres-spiss Grubisic

Publisert: 05.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
En målfarlig spiss og et godt forsvar med en sterk målvakt. Slik oppsummerer Dala-trener Kai Kristiansen utfordringen med å møte Valdres i dag.
- Vår viktigste oppgave er nok å bryte den linken Valdres har opp til Mato Grubisic, slik at han ikke får de god målsjansene han har scoret på i ti år. I tillegg må vi plage dem der de har vært gode så langt, i eget forsvar, sier Kristiansen.
Valdres er serieleder mens Brumunddal har to uavgjort og ett tap på tre kamper. Kai Kristiansen er imidlertid brukbart fornøyd.
- Hvis noen hadde sagt før seriestart at vi skulle ta poeng i to av de tre første rundene hadde jeg kjøpt det, men vi har vel ikke prestert like bra som vi hadde håpet, men vi blir gjerne de første som slår Valdres.
Ottestad-tapet i cupen håper han spillerne ble ferdig med i garderoben etter kampen, i et hektisk program var det ikke mer tid til å dvele over det inn mot Valdres-kampen.
Kai Kristiansen mister Fredrik Haave Andersen noen uker. Han har fått påvist twar, og bytter ut fotballsko med antibiotika. Inn kommer Dmytro Yampolskyy på høyrebacken. Inn kommer også Vemund Brekke Skard, som spiller sin første kamp fra start for sesongen. Kristiansen håper han kan bidra med duellstyrken han føler har manglet litt så langt.
PS! Les om kampen på h-a.no.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke