22. mai
Deppet: Kevin Knappen under kampen mot Ull/Kisa
 
Dala med stortap for Skogheims Ull/Kisa
Brumunddal møtte førstedivisjonslaget Ull/Kisa, med Vegard Skogheim som trener, i førsterundekampen i cupen onsdag kveld. Det endte med seks baklengs og en dårlig opplevelse.

Publisert: 13.apr.2016 20:02
Oppdatert: 13.apr.2016 20:18

Brumunddal startet kampen godt, men etter fem minutter var det slutt. Da det var spilt 20 minutter sto det 0-2 til Kisa, og senere 0-3. Håkon Aalmen reduserte til 1-3 på en corner, men da la Ole Kristian Langås på til 1-4 rett før pause. Ull/Kisa var det klart beste laget før pause, og nivåforskjellen syntes godt ute på Sveum-matta.

I den andre omgangen fortsatte Ull/Kisa å kjøre kampen, og de la på til 1-5 etter 56 minutter, før Kristoffer Ødemarksbakken avsluttet målshowet til 1-6 etter 60 minutter. Brumunddal var ikke oppe på det nivået som kreves for å spille mot et førstedivisjonslag, og tapte fortjent. Spesielt på dødballer slet Kevin Knappen sine gutter, og hadde store problemer med å hamle opp med Skogheims spillere inne i boksen.

Skuffet Knappen

Kevin Knappen var skuffet etter kampen.

- Dette ble pinlig etter hvert. Vi er ikke så fremme i skoa som vi burde vært.

Han forteller om for mange enkle baklengsmål

- Vi gjør fantastisk mange egne feil, og det blir litt komisk. Noen av baklengsmålene er helt utrolige, forteller en skuffet Knappen etter kampen.

Skogheim fornøyd

Vegard Skogheim var fornøyd etter kampen.

- Jeg er veldig fornøyd, og spesielt at vi klarer å holde oss så profesjonelle som vi gjør. Jeg er litt overrasket over hvor stor nivåforskjellen var. Det hadde jeg ikke forventet, fortalte Skogheim etter kampen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke