23. mai
 
Erik Wettermark om Øyvind og Aleksander Melgalvis
At Øyvind og Aleksander Melgalvis er viktige spillere for Dala, er hevet over all tvil. Begge var hårfint bak Eirik Olsen på HA-sportens Dala-børs i 2010.

Publisert: 15.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Aleksander scoret også 12 seriemål og ble Dalas toppscorer sammen med Vegard Ruud, mens Øyvind kom på fjerdeplass med sju fulltreffere.
HA-sporten har fått Dala-trener Erik Wettermark til å si litt om brødeparet.

Om Øyvind Melgalvis

- Er best som indreløper, er god i lufta og opptrer rutinert. Er flink til å vende spillet, er sjeldent stresset og er en målscorer fra sin midtbaneposisjon. Øyvind er en bra kaptein, er positiv til prat før, under og etter kampen.

Om Aleksander Melgalvis

- Aleks er en litt råere type. Hakket bedre langs bakken med sitt rykk. Er hakket hvassere enn broren langs bakken, og har en råere hurtighet med og uten ball. Er uforutsigbar og har et tungt skudd.

Om begge to

- Både Øyvind og Aleks er flinke til å plassere seg, og vanskelige å fange opp. Jeg har brukt begge på midtbanen, og begge er i utgangspunktet indreløpere, men Øyvind er litt mer defensiv enn broren, mener Erik Wettermark.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke