26. mai
Tap: Andreas Hovemoen og resten av Dala-gutta måtte se seg slått av Nybergsund.
Foto: Håkon T. Kristiansen
 
Helsvart 2. omgang senket Brumunddal
Brumunddal gjennomførte en brukbar 1. omgang, men raknet etter hvilen da de tapte 2-0 mot Nybergsund lørdag.

Publisert: 07.mar.2015 20:17
Oppdatert: 07.mar.2015 20:17

Brumunddal tok imot Nybergsund til treningskamp på Sveum lørdag kveld.

Tett og jevn 1. omgang

Det var gjestene som åpnet kampen best, men uten å skape det helt store i åpningsminuttene. Brumunddal spilte seg inn i kampen. Presset Sundet høyere i banen og fikk en del gunstige brudd på motstanderens halvdel. 

- Nybergsund styrer det første kvarteret, men så klarer vi å løfte spillet vårt. Da vinner vi balle oftere høyt i banen, men dessverre å klarer vi ikke utnytte det, sier Dala-trener Kevin Knappen.

Det var ingen av lagene som klarte å sette keeperne på noen nevneverdige prøver før hvilen, så lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Gjorde ikke som avtalt

I garderoben i pausen ble Dala-spillerne enige om å heve seg et par hakk og virkelig ta tak i kampen for alvot, men slik gikk det ikke.

Etter 57 minutter scoret Jarl Andrè Storbæk på en god Sundet-overgang.

- Vi blir enige i pausa om å gjøre noen små endringer for å bikke kampen i vår favør, men det klarer vi ikke. Nybergsund gjør selvfølgelig sine mottrekk og lykkes bedre enn oss, sier Knappen.

Brumunddal gjorde en god del bytter etter pause, men kampbildet forble det samme. Nybergsund styrte det aller meste, og fikk uttelling.

For da Storbæk nok en gang satt ballen i nettet og fastsatte sluttresultatet etter 75 minutter var kampen i realiteten avgjort.

Ingen god treningskamp

Jonatan Helmersen startet på topp for vertene, men slet med å komme til avslutninger. Han var tydelig skuffet etter kampen.

- Det er den dårligste kampen vi har spilt i vinter, det er det ingen tvil om, sier Helmersen.

- 1. omgang er godkjent, men 2. omgang kan vi bare sette en stor svart strek over, konkluderte Knappen etter 2-0-tapet mot Nybergsund.

Brumunddal stilte med følgende elleve fra start (4-2-3-1): Christian A. Bjerke - Torgeir S. Osmo, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Pablo Gambasa - Christoffer H. Solbakken, Franck Semou - Gulbetin Güven, Alain Junior Olle Olle, Andreas Hovemoen - Jonatan Helmersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke