21. mai
 
Kamma-duo Dala-aktuelle
Brumunddal venter på avklaring om Øyvind Melgalvis går til HamKam. Olav Sveen (20) og Lasse Løberg (20) skal trene med Dala i januar.

Publisert: 18.des.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Lasse Løberg fikk det meste av sesongen spolert på grunn av skader, mens Olav Sveen spilte ti A-kamper og hadde en sterk vårsesong hos de grønn/hvite. Nå er ingen av dem med i Vegard Skogheims videre planer.
- Litt skuffet
Begge skulle gjerne ha fortsatt på Briskeby, og Olav Sveen legger ikke skjul på at han er litt skuffet over at det er slutt i HamKam.
- Men det er bare å gjøre det beste ut av situasjonen, og da kan Brumunddal være et godt alternativ, sier Olav Sveen, som tidligere har et halvt år i Dala som guttespiller.
Han skal trene med Brumunddal den nærmeste tiden, og så får han se hva som skjer:
- Jeg har ikke bestemt meg for noe som helst, og er åpen for alt, sier midtbanespilleren.
- Var forberedt
- Etter en sesong med mye skader var jeg forberedt på at jeg ikke ville få et nytt tilbud, forteller Lasse Løberg.
Han er ikke sikker på hva neste sesong vil ende opp med.
- Jeg har ennå ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre i forhold til utdannelse til høsten, men nå får jeg bare stå på og vise meg fram på trening i Brumunddal, så får vi se hva det blir til, sier Løberg.
- Det er interessante spillere begge to, og nå skal vi bruke januar til å vurdere dem. Jeg har ikke sett noen av dem så mye i kamp, men jeg vet jo at Olav Sveen var bra på HamKams midtbane før de hentet inn nye spillere, sier Dala-trener Erik Wettermark.
For han er det også et stort usikkerhetsmoment om Øyvind Melgalvis blir HamKam-spiller eller ei, og Dala ønsker en avgjørelse så tidlig som mulig i januar.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke