21. mai
Dala-jubel: Erik Sigtbakken, Dala-spillerne og trenerne jubler etter å ha sikret ett poeng på overtid.Foto: Mattis Røhne
 
Kristiansen fikk ubehagelige svar i 90 minutter

Publisert: 23.apr.2012 04:13
Oppdatert: -
Dala-trener Kai Kristiansen håpet å få noen svar fra laget sitt lørdag. Det fikk han.
- Jeg fikk ubehagelige svar i 90 minutter, men så fikk jeg noen hyggelige svar på overtid, smiler Dala-treneren.
Han fikk litt å tenke på etter at Ørn Horten hadde rundspilt laget hans i store deler av matchen. Men uansett kunne han glede seg over å ha en keeper i Bartosz Deregowski som holdt Dala inne i kampen i 1. omgang. Da var polakken rett og slett en matchvinner.
- Vi må dyrke det positive vi fikk med oss. Det var mentalt veldig viktig for oss å få denne avslutningen på kampen. Det blir lettere å møtes på trening mandag og forberede oss til Raufoss-kampen etter å ha fått denne positive avslutningen, selv om vi lå etter Ørn i både teknikk og tempo i store deler av kampen, sier Kai Kristiansen.
Mens Dala-guttene jublet som om de hadde vunnet, var det den reneste dommedagsstemningen hos hjemmelaget i nabogarderoben.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke