19. mai
 
Søker forsterkninger
Med hovedtreneren og trenerteamet på plass, kommer Brumunddal til å kaste øynene på spillermarkedet for å lete forsterkninger.

Publisert: 03.nov.2014 04:00
Oppdatert: 03.nov.2014 03:59

- Når vi har et trenerteam bestående av Kevin Knappen (hovedtrener), Fred Leo Nysæter (assistenttrener) Tore Lars Skjelseth som fysioterapeut og fysisk trener, tror jeg vil har gjort oss attraktive ute i spillermarkedet også, sa leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård.

Nyanskaffelser vil bli hentet inn i samråd med Kevin Knappen. Han har sin klare oppfatning om hvilke typer han vil ha inn i klubben, men først vil han se på eksisterende A-stall.

- De jeg eventuelt skal supplere med, skal ikke bare være gode fotballspillere, men også ha noe å bidra med i en gruppe med tanke på lagbygging, sier Kevin Knappen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke