25. mai
 
Stygge tall i Dala-tap
  Brumunddal – Follo 0 - 6   I går ble Raufoss slått av Brumunddal i Raufoss Storhall. I dag sto Follo på motsatt side, og etter enke mål både tidlig og sent i kampen, ble det stygge sifre. Dala ble slått 6-0.

Publisert: 30.jan.2011 20:33
Oppdatert: -

 I serieforeningens vinterturnering havnet Brumunddal i gruppe med Follo, Kjelsås og Raufoss. I går ble Raufoss slått 1-0 i semifinalen, og i finalen sto Follo – som hadde slått Kjelsås 2-0 – på motsatt side av midtstreken. 

Gruppefinalen, hvor seier ville bety avansement til det endelige sluttspillet i LSK-hallen den første helga i mars, ble en langt dårligere opplevelse for Brumunddal. 
-         Vi slipper inn noen enkle mål tidlig i kampen, og slipper inn to helt på tampen, og da blir sifrene veldig stygge, forklarer Brumunddal-trener Erik Wettermark.
 
Med 6-0-tapet mot Follo gikk sluttspillet på Lillestrøm i vasken for Brumunddal Fotball og trener Wettermark, som forteller at de har treningskamper rundt helga uansett, og at en frihelg ikke gjør noe.
 
Tapet forklarer han enkelt:
-         De var bedre enn oss i alt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke