16. jun
FORNØYDE: Peter Johansson og Michael Smithurst.
 
- Alle backene har utviklet seg
Før sesongen trodde flere eksperter at backene var det svake punktet i Dragons-laget. Nå får Adrian Saxrud Danielsen & co mye skryt av trenerne - og mange andre.

Publisert: 27.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Peter Johansson forteller om backeventyret:
- Da jeg kom var det mange som sa at backene var det svake punktet. Klubben hadde mistet Mattias Livf. Eerikki Koivu og Lars Løkken Østli. Vi slet litt defensivt i starten, men alle har utviklet seg utover i sesongen, og nå er det veldig stabilt defensivt, sier svensken, og fortsetter:

Imponert over Adrian
- Mats Larsen Mostue og Blake Cosgrove var ikke helt på topp i starten, men de har vært veldig gode i det siste. Andreas Øksnes er også blitt stabil, men den største overraskelsen er Adrian Saxrud Danielsen. Han har tatt størst steg, og har etablert seg. Alle backene har utviklet seg veldig bra.
Peter Johansson og Michael Smithurst har brukt sju backer i det siste, etter at Jimmy Andersson kom tilbake fra skade.

Alle leverte
- Jeg liker egentlig ikke å bruke sju backer, men jeg kunne ikke vrake noen da Jimmy kom tilbake. Alle leverte, og det har fungert veldig bra.
Dragons-treneren synes det ser trygt og godt ut i egen sone nå.
- Ting har satt seg etter en litt vanskelig start. Vi har tryggheten i en god keeper og gode backer. Det er veldig viktig.

- Bratt læringskurve
Michael Smithurst styrer backene i kampene, og liker det han ser.
- Det har vært en bratt læringskurve for mange. En ting er å spille sammen med en rutinert back. Noe annet er å ta mer ansvar. Vi har flere unge backer. De har fått tillit, og har vokst på det. I tillegg er Trevor Koenig flink til å hjelpe dem undervegs i kampene. De tar steg hele tida, og jeg er kjempefornøyd med det de har levert. Det er viktig med trygghet og mestring for unge spillere, sier Smithurst, og legger til:
- Gutta er også flinke til å trene ved siden av, sier Michael Smithurst.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke