15. jun
SIKKER: Aleksander Smirnov tvilte aldri på at laget hans kunne slå tilbake.
FOTO: Dag W. Grundseth
 
- Alle ville ha revansje
Aleksander Smirnov var sikker på at laget ville komme sterkt tilbake etter tapet i serieåpningen.

Publisert: 16.sep.2015 17:56
Oppdatert: 16.sep.2015 18:57

Tirsdag kjørte Storhamar over Lillehammer i Kristins Hall, og vant hele 10–1.

Christian Larrivée var sjuk, og dermed måtte Storhamar klare seg uten sin største stjerne. Men laget responderte veldig godt på Smirnovs taktikk, og til slutt scoret de hele ti mål mot et svakt Lillehammer-lag.

– Jeg ble ikke overrasket over det. Serieåpningen ble spesiell. Vi hadde slått gode lag i CHL, og Vålerenga var tippet litt ned på tabellen. 

– Tirsdag var vi tilbake med en god innstilling til kampen, det var bedre bevegelse, og gutta gikk mer på skøyter. Da var vi et bra kollektiv, og det er det aller viktigste. Alle ville ha revansje, sier Smirnov, og fortsetter:

– Mot Lillehammer var Christian Larrivée ute. Det taklet vi veldig, veldig bra. Alle må ta ansvar. Slik er et godt kollektiv. Laget står over enkeltspillere, sier Aleksander Smirnov, som likte at rekka med Jacob Berglund, Hampus Gustafsson og Alexander Reichenberg blomstret i Lillehammer-kampen.

måtte jobbe hardere

Mikael Zettergren, som noterte seg for to mål og en målgivende pasning, mente Storhamar ikke klarte å omstille seg fra CHL til seriespill i premieren.

- Det var rart å skulle spille seriekamp etter CHL. Da serien startet, føltes det ut som vi allerede var midt i sesongen, sa Zettergren til TV 2.

Ole Eskild Dahlstrøm lot seg imponere over måten Storhamar vant på.

- Storhamar scoret seks-syv mål på kontringer. Av og til vinner man på smartness, og det var det Storhamar gjorde, sa Dahlstrøm.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke