17. jun
 
- En drøm å spille med Mads
Vetle Lindstad fikk sjansen til å spille med Mads Hansen og Ole Petter Øvergaard i Pål Johnsens skadefravær mot Lørenskog sist.

Publisert: 08.jan.2015 04:00
Oppdatert: 08.jan.2015 11:44

Den muligheten grep unge Lindstad med begge hendene og spilte seg til poeng på HA-børsen.

- Jeg var fornøyd med kampen. Det var veldig moro å spille sammen med Mads Hansen og Ole Petter Øvergaard, og å få kjenne på det. Det blir noe annet å få spille sammen med spillere en har sett opp til og som fremdeles er forbilder for meg, sier Lindstad, og inkluderer Pål Johnsen i den gjengen.

- Det å få spille sammen med rutinen i laget, gjør at rollen min blir en litt annen enn om jeg spiller i fjerderekka, og når vi i tillegg er i flytsonen, går det i gleden på formlaget i eliteserien.

Også Storhamar-trener Aleksander Smirnov likte det han så av Vetle Lindstad mot Lørenskog:

- Jeg fikk ros for innsatsen og beskjed om å fortsette på samme måte. Sasja er i det hele tatt flink til å bygge oppunder oss unge, sier Vetle Lindstad, som lover full innsats mot Stjernen i kveld, men nå tilbake i fjerderekka igjen.

I kveld er det klart for et nytt spennende oppgjør da Dragons møter Stjernen på bortebane. Stjernen har ikke imponert borte, men hjemme i ishallen har de vist styrke.

I kveld møtes også Lørenskog og Frisk Asker. Disse to kampene kan avgjøre hvem som til slutt tar sølvet i serien, for alle regner med at Oilers tar gullet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke