16. jun
VÆRT GOD: Joakim Jensen har vært god over lang tid. Derfor mener Dragons-trener Rune Gulliksen at Jensen burde fått sjansen på landslaget.
 
- Jensen burde fått sjansen
I går kom landslagsuttaket til turneringen i Minsk. Storhamar-trener Rune Gulliksen savner Joakim Jensen i troppen.

Publisert: 15.okt.2009 05:06
Oppdatert: -
HAMAR: Det er først en samling i Oslo (3. og 4. november), før det braker løs med kamper mot Hviterussland, Danmark, Østerrike og Frankrike i Minsk fra 5. til 9. november. Ruben Smith er eneste drage i troppen.
Håpet på Jensen
- Jeg regnet med å få med en til. Da tenker jeg på Joakim Jensen. Han burde fått sjansen. Joakim er en ung, fremadstormende spiller i Get-ligaen. Han har levert varene. Jensen er ikke den sterkeste og største, men han er en klok spiller med ferdigheter svært få har. Joakim er utrolig god i posisjoneringa si. Det hadde vært utrolig moro og sett Jensen i rekke med Tore Vikingstad og Patrick Thoresen, sier Gulliksen, og fortsetter:
- Bør premieres
- Prestasjoner over tid i Get-ligaen bør premieres. Jensen har produsert veldig bra over lang tid.

Storhamar-treneren mener det hadde vært bra for norsk hockey at en Get-ligaspiller i form fikk vise seg fram på landslaget.
- Joakim Jensen har vært het lenge. Han var god forrige sesong også, og har fortsatt i samme sporet. Derfor burde han fått sjansen nå, synes jeg. Men jeg respekterer at det er Roy Johansen som tar ut laget, sier Rune Gulliksen.

- Mange gode
Joakim Jensen står med åtte mål og seks målgivende pasninger så langt. Med det er han nummer to i poengligaen. Han satt å så på uttaket da HA-sporten ringte i går.

- Jeg hadde ikke de store forhåpningene. Jeg skal bruke sesongen til å være god for Storhamar, og jobbe enda hardere. Kanskje får jeg sjansen neste gang. Jeg konkurrerer med mange gode spillere, og i en OL-sesong ligger det ikke an til de store utskiftningene. Det er nok enda vanskeligere for en fersking å komme seg inn nå, sier Jensen.

- Er i nærheten
Assisterende landslagstrener Knut Jørgen Stubdal sier dette om Joakim Jensen og landslaget:

- Han var ikke inne i bildet denne gangen, men Jensen er i nærheten. Nå prioriterte vi VM-spillere. Jensen kan komme inn etter hvert, men det er vanskelig i en OL-sesong, og han konkurrerer mot veldig gode spillere. Men vi følger ham tett. Han har spisskompetanse og scorer mange mål, sier Stubdal.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke