16. jun
 
- Må følge planen bedre

Publisert: 26.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Joakim Jensen scoret ett og serverte to mål mot MS, men bortsett fra seieren var han selvkritisk til Storhamars innsats.
- Vi må spille mer etter planen vår og være konsentrert når vi møter bedre lag. I dag blir det unøyaktig og rotete, og vi mister den tryggheten vi har når vi følger det spillet vi har lagt opp til.
Jensen innrømmer at det kanskje ble slik at Storhamar-spillerne slapp seg ned et lite hakk med en tremålsledelse.
- Det skal ikke skje, men det er litt lett i slike kamper. Mot de beste lagene som spiller systematisk er det litt lettere, men mot MS og Stjernen som kjemper og slåss og spiller mindre strukturert, blir det mer hawaiihockey og det ser ikke så bra ut.
Bra ut ser imidlertid Joakim Jensen så langt. På de fem første kampene har han levert to mål og fire målgivende.
- Jeg føler meg bedre i år. Jeg kjenner på den tilliten jeg føler jeg har nå, og vokser på det. Samtidig scoret jeg et tidlig mål i år, og det gir også selvtillit. Jeg burde ha scoret to i dag, men keeperen var utrolig rask på skuddet mitt som ble en retur til Martin Blakseth Huse foran mål, smiler Jensen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke