17. jun
JUBEL: Her er materialforvalter Jostein Smeby på handletur.
 
- Mitt tøffeste NM-gull
Pål Johnsens sjette NM-gull i karrieren rangerer han kanskje høyest av dem alle. - Helt utrolig etter en slik sesong, sier Johnsen.

Publisert: 08.apr.2008 15:33
Oppdatert: -
HAMAR: Pål Johnsen har hatt en tøff sesong i Storhamar-trøya. Fredag storspilte 32-åringen i den sjette NM-finalen.

- Det ble like tett som vi hadde forventet. Rekka mi har kanskje ikke vært den mest målfarlige i årets sesong, men i dag satt samspillet perfekt. Vi sto på for hverandre i samtlige bytt, og det har vært Storhamars største styrke i år, mener Johnsen.
Pål Johnsen har vært med på samtlige av dragenes NM-gull. Storhamars mestvinnende spiller, setter likevel det siste høyest av dem alle.
- Det blir vanskelig å sammenlikne titlene mine, men etter en litt skuffende sesong, smaker det ekstra godt med bøtta. Derfor er årets gull, kanskje det beste av dem alle. Det er i hvert fall det jeg har slitt mest for, forteller Johnsen.
Som banens beste spiller, scoret Johnsen Storhamars første mål, og la opp til det andre. Publikumet i Hamar OL-Amfi fikk alle se hvorfor han kalles Magic.

Pål Johnsen var ikke bare stor offensivt i går kveld, han ryddet også opp gang på gang i egen sone. Det kostet krefter for Hamar-gutten, som kastet opp etter kampslutt.

- Jeg kan ikke huske jeg har vært mer sliten, avslutter Pål Johnsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke