16. jun
 
- Norges beste førsteforsvarer

Publisert: 08.jan.2010 05:00
Oppdatert: -
HAMAR: Eerikki Koivu var igjen en gigant i forsvar, og kunne også avgjort kampen i sluttsekundene da han fosset inn i Vålerengas sone. Han fant Joakim Jensen, som først misset, før Koivu fikk muligheten på returen.

- Eerikki er en maskin. Han er utrolig sterk i nærkampene og sånn jeg ser det er han Norges beste førsteforsvarer. Han spiller veldig bra sammen med Andreas Hjelm om dagen, sier Rune Gulilksen, som var fornøyd selv om det bare ble ett poeng i går.
- Vi gjennomfører en god kamp. Førsteperiode er jevn, vi har andre og de har den tredje. Jeg snakka med Espen (Knutsen), og vi var enige om at det var en bra match mellom to lag som ville spille god hockey. Det er viktig at vi kan spille bra mot de beste, og at vi taper på straffer, bruker jeg ikke noe tid på. Vi har vunnet alle de seks kampene på overtid så langt i sesongen, sier Gulliksen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke