16. jun
BEDRING: Lars Erik Hesbråten.
 
Både Hesbråten og Løkken Østli har klar framgang
Lars Erik Hesbråten håper han kan være tilbake på is allerede neste uke, og han har begynt så smått å sykle uten stor motstand.

0
Publisert: 28.sep.2016 08:22
Oppdatert: 28.sep.2016 08:31

Hardhausen opererte kneet for et par uker siden, og det var andre gang han opererte det samme kneet siden mai i år. Nå tror han alt går etter planen med opptreningen.

– Det er vanskelig si, for det er operert, så det er litt naturlig vondt. Men jeg tror det går etter planen, forteller han optimistisk.

– Jeg syklet litt i går, men jeg hadde ikke på noe motstand i det hele tatt, så jeg får vente noen dager til før jeg legger på motstand sånn at jeg får i gang muskulaturen, og ikke går for fort fram, sier han.

– Når kan du prøve deg på is?

– Kanskje jeg kan gå litt på skøyter neste uke, hvis smertene er borte og det kjennes greit, sier han.

Også Lars Løkken Østli, som sliter med en vond albue, er optimistisk på et snarlig comeback.

-Det er på bedringens vei, absolutt. Men det er ikke spesielt bra, enda. Men jeg var litt på is tirsdag formiddag, og jeg prøvde å spille litt pasninger for å se åssen det fungerte, sier Løkken Østli.

Nå håper han å kunne øke belastningen i dagene som kommer.

– Jeg begynner å merke at det hadde vært kult å være med igjen. Vi får se framover åssen det går. Det blir bare at man prøver seg mer og mer, sier han.

Sist uke fortalte Christian Larrivèe at han kanskje er tilbake på istrening denne uka.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke