17. jun
 
Bare nesten for Dragons
Sparta - Storhamar 2-0 Storhamar leverte en god kamp, men måtte se seg slått etter to sene scoringer.  

Publisert: 10.jan.2010 12:46
Oppdatert: -

SARPSBORG; Storhamar holdt Sparta til 0-0 i nesten 56 minutter. Da klarte Sparta å overliste Ruben Smith, som sto som en vegg ellers i kampen.

For de fremmøtte i Sparta Amfi fikk se en god hockeykamp mellom to defensive gode lag. Selv om begge lagene tettet bra igjen, var det også flere gode sjanser begge veier. Flest mot Ruben Smith i Storhamar-målet som leverte en av sine beste kamper denne sesongen. Stavangergutten stoppet uttalige Sparta-sjanser før Rene Bøe fikk sneket en puck mellom beina til Smith.
Etter at Sparta tok ledelsen gamblet Storhamar med å spille seks mot fem. Det straffet seg og Henrik Malmström fikk satt inn 2-0-scoringen fra egen sone.
Selv om det ble tap i «hockeytown» kan dragene reise hjem med hevet hode. De gulkledde leverte en god kamp og det var kun marginer som hindret Storhamar fra å få med seg poeng.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke