17. jun
 
Berg og dalbane for Remo

Publisert: 10.des.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Først scoret Remo Nicolaisen sitt første mål i Hamar OL-Amfi, noe feiringen også viste. Han hadde også en målgivende pasning, og ble for innsatsen premiert med mer spill av Peter Johansson. Så satt han utvist da Stjernen utlignet til 4-4 i overtall.
- Det føles surt at vi tapte. Vi hadde egentlig kontroll, og burde vært smartere og ikke blitt med på deres hawaii-hockey. Det kan hende det har noe med undervurdering å gjøre, tenningsnivået må i hvert fall være bedre. Vi burde ha lært, og nå lover jeg at vi er tente før Stavanger-kampen, sier Remo, som fikk sitt andre mål i Storhamar i går.
- Det første kom i hjembyen Trondheim. Det var ekstra deilig. Men det var veldig deilig å score her på hjemmebane også, sier den unge trønderen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke