17. jun
TERPET: Eirik Skadsdammen, Andreas Hjelm og de andre Dragons-gutta har terpet forsvarsspill etter litt trøbbel i kampen mot Stjernen.
 
Dragons har terpet forsvarsspill
Trener Rune Gulliksen var ikke fornøyd med det defensive mot Stjernen. Han håper også på bedre overtallsspill i kveldens kamp mot Manglerud/Star.

Publisert: 17.sep.2009 05:15
Oppdatert: -

HAMAR: Rune Gulliksen og Ole Eskild Dahlstrøm har terpet det defensive denne uka.

- Vi må opp på et høyere nivå mot M/S, spesielt defensivt. Vi produserte bra med sjanser mot Stjernen, men med en enda bedre defensiv, blir det enda flere sjanser, sier Gulliksen, og fortsetter: - Vi må også bli bedre i overtall. Det er en veldig viktig del av spillet.

Rune Gulliksen fikk med seg kampen mellom Sparta og Manglerud/Star på tv tirsdag. Sparta vant 5-1.
- M/S jobbet hardt, og lå kompakte i egen sone. De hadde også en førstefemmer som var bra, synes jeg. Det blir helt sikkert en tøff kamp, og det er vi klare for.

Pål Johnsen (kne), Cato Ørbæk (skulder) og Eerikki Koivu (rygg) har trøblet litt, men skal være klare til kamp.
Når det gjelder Manglerud/Star, har det vært store utskiftninger.

De har en bra målvakt i Linus Fernström. Offensivt er Dave Bonk en spennende spiller. Han produserte 82 poeng i East Coast Hockey League forrige sesong. Han har også spilt i Nederland, og på nivå to i Tyskland.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke