16. jun
HEMMELIGHETSFULL: Storhamar Dragons vil gjerne ha med seg Svein Skarpmo på laget i jakten på sponsorkroner og samarbeidspartnere. Klubben og sponsorguruen har forhandlet om en avtale i flere uker, og Storhamar håper å ha på plass en avtale om 14 dager.AR
 
Dragons vil ha Skarpmo som markedssjef
Svein Skarpmo skal være Storhamar Dragons' klare førstevalg som ny markedssjef i klubben. Den tidligere Sundet-generalen skal være interessert.

Publisert: 05.nov.2013 12:23
Oppdatert: -

Både Storhamar Dragons og Svein Skarpmo er hemmelighetsfulle om hva slags samtaler de har, men HA-sporten har fått bekreftet av flere kilder i hockeyklubben at det er Svein Skarpmo de ønsker seg som ny markedssjef.

Planen er at Skarpmo skal selge på provisjon, og ikke være fast tilknyttet klubben.

Vil ikke kommentere

- Dette har jeg ingen kommentar til, sier styreleder Stein Onsrud på HA-sportens forespørsel mandag.

I oktober sa han imidlertid at klubben jobbet med å få på plass en person, og at han trodde det kom til å bli veldig bra.

Daglig leder Erik Kristiansen har tidligere sagt at en markedssjef er på plass rundt 17. november. Heller ikke han vil kommentere Skarpmos kandidatur, men Kristiansen sa dette i oktober:

- Vi jobber med formalitetene nå. Det kommer inn en person som skal selge alt i vårt system, og skal ha det som en del av sin jobb, sa Kristiansen.

Enorm jobb i Sundet

Da HA-sporten tok kontakt med Skarpmo før helga, var det en kryptisk 57-åring som svarte:

- Vi er langt fra en avtale. Jeg er opptatt med det jeg driver med til midt i november, svarte en meget travel Skarpmo, før han hevder at han ikke har noe med dette å gjøre:

- Det er mange på dette markedet og jeg er en 100 prosent fri mann.

Skarpmo, som ofte har blitt kalt Mr. Nybergsund, nesten på egen hånd sørget for å sette klubben på fotballkartet gjennom en enorm markedsjobb.

Skarpmo ble kalt for en sponsorguru og Nybergsund en av tidenes skreller i norsk fotball. Skarpmo er i dag involvert i flere selskaper, og er daglig leder i sponsor- og eventselskapet Hallo Trysil AS. Selskapet skriver at de stadig er på jakt etter nye prosjekter for å utvikle firmaet videre, og har så langt hatt ansvaret for alt sponsorsalg i Nybergsund, sponsorsalg for regionslaget i skiskyting, og vært delaktig i arrangementene Trysilsmellen og Trysil sommerfestival.

I fjor startet de også Trysil Sommerskiskole og Trysil Rulleskisprint, noe som ble en umiddelbar suksess.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke