15. jun
PARTNERE: Magnus Eikrem Haugen (t.h.) og Jimmy Andersson (i midten) har spilt mange kamper sammen de siste årene. Neste søndag står de på hver sin side av isen.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
Gleder seg til å møte Jimmy
Magnus Eikrem Haugen ser fram til å spille mot Frisk Asker og Jimmy Andersson om en drøy uke.

Publisert: 16.sep.2016 17:45
Oppdatert: 16.sep.2016 17:45

Tidligere i dag kunne HA-sporten fortelle at Jimmy Andersson har signert en korttidskontrakt med Frisk Asker.

jimmy-skryt

Og Anderssons tidligere backpartner, Magnus Eikrem Haugen, synes det er morsomt at svensken skal fortsette på høyeste nivå i Norge.

- Jimmy er en fenomenal spiller, og for Frisk er han en kjempesignering. Dersom han spiller som vanlig, kommer han helt sikkert til å få tilbud om å spille der videre, sier han.

Da Storhamar tok sølvet bak Stavanger i 2014/15-sesongen, var Eikrem Haugen og Andersson kanskje laget beste defensive backpar.

opp i ringa

- Gleder du deg til å spille mot Jimmy?

- Jeg kan se for meg at Jimmy er jævlig å spille mot, men det er alltid gøy å møte gode spillere, sier Eikrem Haugen, som mener at Storhamar må heve seg mot Lørenskog i morgen.

- Vi må opp noen hakk fra Lillehammer-matchen. De er tøffe å møte på bortebane, og det fikk vi kjenne på i fjor. Vi må opp i ringa, avslutter han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke