16. jun
NM-JUBEL: Henrik Höglund rakk å bli mester med Storhamar før han setter kursen for Fredrikstad..
 
Höglund tilbake til Stjernen
I følge Stjernens nettsted, skal Storhamars forward, Henrik Höglund Bildet), spille for Stjernen neste sesong.

Publisert: 09.mai.2008 06:00
Oppdatert: -
HAMAR: Dermed kommer svensken tilbake til Stjernen etter spill i Stavanger, finsk SM-liga og Storhamar, hvor han for en drøy måned siden ble norgesmester.

Ei uke etter NM-triumfen, skrev HA-sporten at mye tydet på at rutinerte, tøffe Höglund ville fortsette i Storhamar.
- Vi har vært avventende i forhold til Henrik fordi vi har fokusert på andre spillere så langt. Han har vært på blokka hele tiden, men ikke den vi har hatt hovedfokus på, sier sportslig leder i Storhamar, Carl Oscar Bøe Andersen.
Stjernentrener Ulf Weinstock forteller til Stjernens nettsted at det den siste måneden har pågått forhandlinger med Høglund, og at det er gledelig at han velger å spille i Stjernen igjen.
Carl Oscar Bøe Andersen sier at unggutta Lars Løkken Østli, Lars Erik Hesbråten, Joakim Jensen, Ruben Smith og Kristian Forsberg kommer til å utgjære kjernen i laget neste sesong.
COBA regner med at Storhamar kommer til å skaffe sju-åtte nye spillere. Foreløpig er det bare Teddy Midttun, som er kommet fra Furuset.
Disse spillerne har kontrakt neste sesong: Mattias Livf, Lars Erik Hesbråten, Ruben Smith, Lars Løkken Østli, Martin Blakseth Huse, Kristian Forsberg og Teddy Midttun.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke