16. jun
DYSTERT HER: Her depper Lars Erik Hesbråten (f.v.), Tommy Johansen og Eirik Skadsdammen etter en baklengs. Men Hesbråten er sterk i trua, og tror de drar i land denne kvartfinaleserien.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Hesbråten er ikke bekymret
Lars Erik Hesbråten har ingen planer om å grave seg ned. Den tidligere Sparta-spilleren mener det skal mye til om de ikke vinner denne kvartfinaleserien.

Publisert: 12.mar.2014 04:13
Oppdatert: -

Lars Erik Hesbråten var depp, men fattet etter kampen.
- Vi hadde 42 skudd på mål, og burde vunnet denne kampen 10-3. Vi sløste med sjansene.

- Fikk enkle mål

- De fikk tre mål i overtall. Der burde vi ryddet unna bedre. Vi må også sette sjansene våre, og første mulighet er allerede torsdag. Det er bare å kjøre på. Jeg er ikke bekymret. Det skal mye til om vi ikke klarer å avgjøre denne kvartfinaleserien til vår fordel, sier Dragons-spilleren, og fortsetter:
- Sparta fikk litt for enkle mål. På en god dag tar Tommy (Johansen) tre-fire av dem. Hadde vi blitt utspilt ville ting vært annerledes. Det er absolutt ingen grunn til å grave seg ned etter dette tapet. Nå handler det om å være nøye, disiplinerte og effektive, sier Lars Erik Hesbråten.

Sjelden kost

Trener Rune Gulliksen dro også fram de mange skuddene etter kampen.
- 42 skudd i Sparta Amfi er sjelden kost Vi skapte mange store målsjanser. Det er også positivt, men vi burde selvfølgelig scoret flere mål. Det var en ok kamp av oss. Sparta hadde marginene med seg, og vi var litt for hete på grøten i starten, dessverre, sier Storhamar-treneren.
Halvvegs ut i den første perioden kom 30 blytunge sekunder for bortelaget fra Hamar. Mats Weberg og Jonas Hellgren scoret i overtall.
Da startet jaget for Storhamar.
- Vi visste at de ville komme ut i 100. Det var ingen overraskelse, sier assistenttrener Tom Erik Olsen.
Joakim Jensen satte inn 2-1 før perioden var over. Den var viktig for Dragons-gutta.
Så var Henrik Malmström utrolig heldig. Pucken spratt mellom køller og bukser, og endte som en klassisk fotball-lobb. Pucken dalte ned over hodet på Dragons-keeper Tommy Johansen.
Eirik Skadsdammen ordnet mer spenning, men i tredjeperioden kom 4-2 og 5-2, før Eirik Børresen satte inn kampens siste mål.

Mange utvisninger

Det ble hele 88 utvisningsminutter i denne kampen, inkludert fem timinuttere.
Det var sluttspilltrøkk over hele linja.
Neste episode spilles i Hamar OL-Amfi i morgen.
Da vil Hesbråten ha revansje.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke