15. jun
TRØKK: Her har Andreas Hjelm god kontroll på Lørenskogs Marco Charpentier. Samme Charpentier fikk stikke alene gjennom og banke inn utligningsmålet (lille bildet). Ruben Smith kunne lite gjøre.
 
Hjelm vil bli
Lørenskog - Storhamar 4-3, etter straffer Storhamar ledet 3-0 før tredje periode, men personlige feil fra blant andre Andreas Hjelm, ødela. - Det kjennes som om vi tapte to poeng, sier 21-åringen, som er innstilt på å bli i Hamar også neste sesong.

Publisert: 27.jan.2010 05:02
Oppdatert: -
LØRENSKOG: Dragons åpnet med en meget bra periode og kunne ta med seg en 2-0-ledelse inn i garderoben, etter at Johan Ramstedt og Joakim Jensen hadde økt effektivitetskurven fra de foregående kampene betraktelig.

Og da Pål Johnsen la på til 3-0 med Storhamars andre overtallscoring for kvelden, lå alt til rette for full pott i bagen hjem til Hamar før de siste 20 minuttene, selv om hjemmelaget hadde et bra trøkk også i den midtre økta.
- I de to første periodene synes jeg vi har ganske god kontroll. I tredje er det bare tull, sier Andreas Hjelm.

- Kjennes helt tomt
For Storhamar slapp inn to kjappe mål. Det sammen med mange utvisninger, førte til at de mistet initiativet i kampen.

- Vi visste at de var hvasse på kontringer, men går oss bort og gir dem muligheter. På det første målet, som egentlig starter alt, var det jeg som mistet pucken på deres blålinje, sier Hjelm.
- Nå kjennes det bare helt tomt. Alt i alt er det bra å ta med ett poeng herfra, men det føles som vi tapte to poeng i stedet.
Den svenske backen har en såkalt ett pluss ett-kontrakt med Dragons, som betyr at begge parter kan si opp før en viss dato.
Storhamar på sin side har veldig lyst til å beholde 21-åringen. Hjelm er også svært innstilt på å bli i Hamar også neste sesong.
- Selvfølgelig. Min innstilling er at jeg vil bli her.

Sliter i 3. periode
Backen kom fra Södertälje og holder fortsatt kontakten med folk i den svenske eliteserieklubben.

- Jeg snakker litt med Patrick Eide, men det har ikke vært snakk om noe tilbud. Skal man spille i den ligaen må man være veldig stabil, og prestere på et høyt nivå i hver kamp.
- Selv om jeg synes jeg spesielt i de siste ti kampene, har spilt ganske bra, føler jeg ikke at jeg er helt klar for det ennå. Kanskje om ett år eller to, sier Hjelm, som påpeker at laget snart må levere i 60 strake minutter uten de ødeleggende periodene.
- Vi har gjort noen dårlige tredjeperioder i det siste. I starten av sesongen slet vi i midtperioden, nå er det i tredje. Ikke spør meg om hvorfor, sier Hjelm.

- Surt
Også trener Rune Gulliksen peker på at laget har slitt i sluttperioden i det siste, men har ingen forklaring på det.

- Det er vanskelig å si hvorfor, sier en skuffet Gullik.
- Det er klart at når vi leder 3-0 så er det surt at vi ikke klarer å holde dette. Jeg har ikke noe å utsette på innsatsen til gutta, den er bra. Men Lørenskog får satt et bra trøkk på oss, og Ruben holder oss inne i kampen lenge. Det er klart at når de har 45 skudd og vi 19 blir det tøft, sier Gulliksen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke