17. jun
STERK TRIO: Joakim Jensen, Pål Johnsen og Christian Larrivée kan bli gull verdt utover i sesongen.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
I første rekke
Storhamar-Stavanger 3-6 De sto bak 15 av Storhamars 20 skudd på mål, og produserte to scoringer. Pål Johnsen, Christian Larrivée og Joakim Jensen stortrives sammen.

Publisert: 22.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Trener Michael Smithurst fikk ideen i sommer, og den har utviklet seg i praksis på trening.

Bra debut

I går spilte trioen i samme rekke for første gang i kamp - og det ga to mål:
1-2: Jensen scoret på et direkteskudd, etter bra forarbeid av både Johnsen og Larrivée. Målet kom i overtall.
3-3: Igjen var det bra overtallsspill, og Larrivée fikk æren av å score. Målgivende pasninger: Johnsen og Jensen.
- Dette var den første kampen sammen, og det fungerte greit. Vi skapte en del i spill fem mot fem også, sier Pål Johnsen, og fortsetter:
- Larrivée og jeg bytter på å spille senter i rekka, og det er en spennende løsning.
Vi må ha en rekke som går foran og produserer. Jeg tror dette blir veldig bra, sier Johnsen

- Enda mer å gå på

Joakim Jensen virket pigg og målfarlig i går.
- Jeg trives i rekka, og dette er en spennende kombinasjon. Vi har ikke full kjemi ennå, og alle avtalene satt ikke. Vi har enda mer å gå på. I dag scoret vi to mål, og det er utrolig viktig å score i power play. Jeg hadde et par store sjanser i tillegg, så det kunne sett enda bedre ut, sier Jensen.

- Flere må melde seg på

Trener Michael Smithurst er godt fornøyd med den første kampen til trioen.
- Det fungerte bra, og i og med at de skifter på å spille senter, blir de vanskeligere å lese for motstanderne. I dag sto de bak 15 av de 20 skuddene vi hadde på mål. Det er bra, men det er ingen tvil om at flere må melde seg på. De andre rekkene må spille på en litt annen måte. De må spille rettere hockey, og bruke farten. De andre rekkene skal ikke være 0-0-rekker, sier Smithurst, og fortsetter:
- I denne kampen er jeg mest fornøyd med at vi aldri ga opp, og at vi kom tilbake, selv om det var stort press imot i perioder. Tommy Johansen sto en bra kamp. På minussiden har jeg avslutningen av kampen. Vi slapp inn noen lette mål på slutten. Det hadde ikke Tommy Johansen fortjent. Det handler om lojalitet. Vi gjorde en del dårlige valg i denne kampen, men vi er i starten på en prosess, og det var en uvant situasjon for noen. Dette er en tøff læreprosess, sier Smithurst.

Falt sammen

Stavanger vant skuddstatistikken 49-20, og vant fortjent, men Dragons ødela litt for seg sjøl. De slapp nemlig inn tre mål i løpet av ett minutt og 20 sekunder helt på slutten, og det likte altså trener Smithurst svært dårlig. Det virket som om spillerne trodde kampen var over. Men det var absolutt lysglimt. 1. rekka er nevnt. Tommy Johansens keeperspill var veldig bra, og Tom Ivar Hesbråten spilte en ny bra kamp. Unggutten scoret også sitt første mål for A-laget. PS! Lars Løkken Østli sto over kampen. Han har fått en smell i brystet, men er kanskje tilbake allerede tirsdag. Da er det ny treningskamp mot Frisk Asker borte.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke