16. jun
Joakim Jensen.
 
Jensen: - Sliter med å komme til de vasse sjansene

Publisert: 22.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Toppscorer Joakim Jensen har bare ett mål og en målgivende på fire kamper etter landslagspausa. I dag tar han og rekkekameratene en skikkelig prat før trening.
- jeg klarer ikke helt å se hva det er som er problemet vårt nå, men jeg tror vi må ta en skikkelig prat i garderoben. Vi har mistet litt av den flyten vi hadde offensivt, sier Jensen, som startet som normalt, med Mads Hansen og Pål Johnsen. Storscoreren fikk i realiteten bare én skikkelig sjanse i kampen, men gikk målløs av isen for tredje kamp på rad.
I tredje periode rokerte Michael Smithurst litt om i et forsøk på å få litt energi, og sendte Nathan Martz inn for Hansen.
Selv om Jensen innrømmer at laget ikke fikk noe gratis av Sparta, synes han Storhamar burde ha avgjort tidligere.
- Vi hadde 1-0 etter to perioder, men burde i hvert fall hatt to mål. Vi er ikke gode i overtall i dag. Samtidig blir vi sikkert litt enkle å stoppe fordi vi ikke er helt samlet. Sparta var kompakte i egen sone, og da er det viktig at vi er nær hverandre. Sånn i ettertid føles det kanskje ut som vi stolte for mye på at lagkameratene skulle gjøre det lille ekstra, i stedet for å gjøre hverandre gode, sier Jensen, som håper rekka er tilbake på rett spor mot Vålerenga på Jordal søndag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke