16. jun
 
Kamp om Gundersen
Storhamar har ikke gitt opp Ruben Smith, men jobber parallelt med andre alternativer. Mathias Gundersen er en av dem. Der får de kamp fra blant andre Comet.

Publisert: 19.mai.2009 05:37
Oppdatert: -
HAMAR: Ruben Smith sitter fortsatt uten klubb (se egen sak). Han håper først og fremst på svenske Björklöven.

- Vi må posisjonere oss hos andre. Du kan si at vi jobber parallelt. Vi jobber med Ruben - og andre alternativer. I forhold til Ruben har han sagt sitt. Han vil helst ut, og så får vi se hva som skjer. Jeg var i kontakt med Mathias Gundersen senest før helga. Jeg er klar over at det er flere klubber på banen der, sier Torbjørn Orskaug.
Mathias Gundersen har ikke fått kontrakt i Stjernen og er klubbløs.
- Per i dag har ikke jeg noen klubb, og jeg har snakket med Storhamar og et par andre klubber. I forhold til Storhamar har det ikke vært noe konkret. Jeg forstår det slik at de ser an situasjonen i forhold til Ruben Smith, sier Gundersen, som synes Dragons er en spennende klubb:
- Det er veldig positivt at de satser ungt, og satser på norske spillere. Det virker som å være en veldrevet klubb.
Gundersen bekrefter at Comet er en av de andre klubbene han har snakket med.
- De er på banen, ja.
- Hva med utlandet?
- Jeg hadde den store sjansen der for noen år siden, så det løpet er nok kjørt. Jeg tenker ikke noe på det, sier Mathias Gundersen.
I utgangspunktet tenker Torbjørn Orskaug å ha en tradisjonell 1. og 2. målvakt.
- Det kan bli en målvakt utenfra som 2. målvakt, og det blir nødvendigvis ikke slik at en målvakt er førstevalg hele tiden. Det er snakk om prestasjoner.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke