16. jun
Erik Kristiansen lover rydde opp i den økonomiske situasjonen i Dragons. Det er godt nytt for klubbens styremedlemmer Rune Gulliksen (i midten) og Frode Barmoen (til høyre).
 
Kristiansen vil rydde opp
Erik Kristiansen ble som ventet valgt som ny styreleder i Storhamar Dragons AS i kveld. Nå vil han gjøre opp med alle kreditorene.

Publisert: 05.okt.2011 20:58
Oppdatert: -

HAMAR: Det kom ingen innsigelser mot Erik Kristiansens kandidatur som ny styreleder i Storhamar Dragons AS. Derfor kunne han selv erklære at han nå vil gjøre det han kan for å rydde opp i den prekære økonomiske situasjonen hockeyklubben er i.

- Jeg mener vi er forpliktet til å gjøre et forsøk på å betale tilbake det vi skylder. Målet er å betale tilbake hver eneste krone. Vi skal gjøre opp for oss på en ordentlig måte, sa Kristiansen et stykke ut i den ekstraordinære generalforsamlingen i Hamar OL-Amfi i kveld.

Noen konkret plan på hele arbeidet mente han det var for tidlig å komme med.

- Innen utgangen av oktober vil vi legge fram en full oversikt over langsiktig og kortsiktig gjeld, sammen med en plan om hvordan all gjeld/utestående skal håndteres. Vi vil også umiddelbart ta kontakt med Hamar kommune og HOA for å få nødvendige betingelser/avtaler på plass vedrørende kostnader knyttet av hallene, sier Kristiansen.

Les mer om den økonomiske situasjonen i Storhamar Dragons i papirutgaven i morgen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke