16. jun
 
Lørenskog festet grepet på Vålerenga

Publisert: 07.mar.2011 07:45
Oppdatert: -
OSLO: Tobias Lindström ble matchvinner da Lørenskog vant 2-1 over Vålerenga på Jordal Amfi søndag. Dermed leder Lørenskog 2-1 sammenlagt og har festet grepet i kampen om en semifinaleplass i NM-sluttspillet i ishockey. Etter en jevn og tett kamp der begge lag scoret ett mål hver i overtallsspill, Vålerenga ved Blake Evans i 1. periode og tidligere VIF-spiller Anders Fredriksen for Lørenskog i 2. periode, gikk kampen til forlengning. Etter 8.01 i 4. periode ble Tobias Lindström den store helten da han satte inn den avgjørende scoringen for Lørenskog med en mann mindre på isen.
I Stavanger var hjemmelaget i det lekne hjørnet og vant etter behag med 6-1 over gjestende Frisk Asker. Oilers leder også 2-1 sammenlagt i best av sju kamper.
Sparta slo Rosenborg 6-0, og leder 3-0 i kamper.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke