15. jun
TIL FRANKRIKE: Luke Moffatt
 
Luke Moffatt bytter klubb
Amerikaneren bytter pizza med froskelår, og går fra italiensk til fransk ishockey.

Publisert: 04.aug.2016 13:09
Oppdatert: 04.aug.2016 13:58

I 2014-2015-sesongen storspilte Luke Moffatt i Storhamar og noterte seg for 44 målpoeng i 33 kamper i grunnspillet. I sluttspillet fulgte han opp med 14 poeng på 16 kamper. Sammen med Linus Johansson og Jacob Berglund dannet han en gyllen rekke den sesongen, som produserte hele 138 poeng totalt.

Den påfølgende sommeren spilte han i australsk hockey.

Foran forrige sesong gikk 1992-modellen til italiensk hockey, og klubben Gherdëina. Også der hadde løperen et meget respektabelt poengsnitt med 53 poeng på 42 kamper.

Nå går ferden videre til fransk hockey. I dag ble det nemlig klart at han skal spille for Chamonix-Morzine den kommende sesongen.

For ett år siden åpnet 24-åringen for et comeback i Storhamar-drakta.

– Vi har ikke snakket sammen om videre spill, men jeg utelukker ikke å fortsette i Storhamar dersom muligheten skulle by seg, sa Moffatt til HA-sporten, rett etter å ha forlatt klubben.

Foreløpig ser et comeback altså ikke ut til å bli noe av.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke