17. jun
 
Mats Larsen Mostue spilte sesongens beste kamp

Publisert: 16.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Allerede i sitt første bytte på isen tirsdag, var det en helt «ny» Mats Larsen Mostue som viste seg fram i Hamar OL-Amfi.
Plutselig var Storhamar-backen aggressiv, vant alle duellene og slo kontante pasninger.
HA-sporten spøkte med fysioterapeut Kent Inge Kristiansen om han ikke kunne ta en blodprøve av Mostue, for å sjekke om det var rett person som kom hjem fra landslagstur søndag.
- Det var ålreit å få så gode tilbakemeldinger fra landslagsledelsen på innsatsen min. Samtidig går det litt raskere på landslaget, og det er viktig å ta med den erfaringen hjem til klubblaget, og forsøke å holde et like høyt nivå i hver seriekamp.
Mostue hadde også et par gode avslutninger som Sparta-keeper Phil Osaer måtte strekke seg litt etter.
- Jeg burde kanskje hatt en scoring, men det får komme senere. Jeg føler at jeg gjorde en god kamp, og håper jeg kan bygge videre på denne, også, fastslår Mostue, som egentlig ikke var i landslagstroppen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke