16. jun
 
Meldingen fra hockeyforbundet

Publisert: 23.aug.2008 06:17
Oppdatert: -
HAMAR: Her er det Norges Ishockeyforbund la ut på sine nettsider om saken i går ettermiddag:

«Denne saken dreier seg om at tre dommere av ca. 90 som på NIHFs årlige forbundsdommersamling forrige helg følte seg dårlig behandlet av leder av NIHFs dommerutvalg Lars Gaden, og av den grunn valgte å avbryte samlingen. De har deretter ifølge VG-nett valgt å avslutte sin dommervirksomhet.
NIHF fikk søndag ettermiddag rapport om hendelsen sett fra de tre dommernes synsvinkel. Deretterhar vi innhentet rapporter fra de andre involverte og øvrige som var til stede. Av disse rapportene fremgår det at de tre dommernes oppførsel under plenumsdiskusjonen, som var utgangspunktet for hendelsen, opptrådte på en måte som av øvrige tilstedeværende ble ansett for ufin og upassende, og at de etter plenumsdiskusjonen ble irettesatt av Gaden for dette. Etter denne irettesettelsen valgte de tre å reise hjem. Styret i dommernes interesseorganisasjon bekrefter denne versjonen.
NIHF ønsker å understreke at vi har full tillit til dommerutvalget generelt og til leder Lars Gaden. Vi beklager at de tre har valgt å trekke seg fra dommergjerningen, som dessverre går ut over barn og unge som risikerer å ikke ha dommere til sine kamper på Hamar.»
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke