16. jun
MJØSOPPGJØR: Det er klart for nye, harde tak når Dragons og Lillehammer møtes i kvartfinalen.
 
Mjøsderby i kvartfinalen
Det var slett ikke uventet i Storhamar Dragons at Lillehammer blir kvartfinalemotstander i sluttspillet.

Publisert: 27.feb.2011 19:58
Oppdatert: -

Serievinner Sparta Sarpsborg fikk velge motstander kvartfinalen først, og valgte forvantet tabellåtter Rosenborg, som bare så vidt klarte å kapre en plass i sluttspillet, etter en thriller i siste serierunde.

Serietoer Stavanger Oilers valgte oppskriftsmessig nummer sju, Frisk Asker.

Dermed berodde Storhamars kvartfinalemotstander på hvilket lag Vålerenga skulle velge av nummer fem og seks på tabellen, Lillehammer og Lørenskog.

Også Vålerenga valgte det lavest plasserte laget på serietabellen, og dermed sto kun Lillehammer igjen for Storhamar Dragons.

Storhamar har i de foregående sesongene jevnt over hatt godt tak på Lillehammer, mens det har blitt knepne tap i de siste bortemøtene. Dette har de gule og blå dragene fra Hamar lyst til å gjøre noe med.

- Vi skal snu den trenden. Vi har vært forberedt på at vi ville ende opp med Lillehammer som kvartfinalemotstander, og nå har vi enda noen dager å forberede oss på før sluttspillkjøret begynner, uttaler Dragonsspillerne

Første kvartfinale spilles i OL-amfi onsdag 2. mars klokken 18.30.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke