16. jun
 
Myrvold ikke aktuell i Dragons
Det kan bli vanskelig for Anders Myrvold å finne seg en ny klubb i Norge. Det er ikke aktuelt med en retur til Storhamar Dragons.

Publisert: 07.jul.2009 05:04
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi har fullt på backsiden, i tillegg er det ikke økonomi til å hente Myrvold, sier daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen, og legger til:

- Det blir en helhetsvurdering hver enkelt klubb må ta. Men det er ingen tvil om at Anders er en stor hockeyspiller, og jeg har respekt for ham som person.
Slik ser andre klubber på å hente inn Myrvold, etter at han fikk sparken i Stavanger:
- Han er ikke aktuell for oss. Vi har mer enn nok backer, og har ikke plass til ham. Anders valgte selv å forlate oss, selv etter at vi hjalp ham sist, sier Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær til VG Nett.
- Det er ikke noe vi har pratet om. Stallen vår er klar, sier Spartas påtroppende trener Sjur Robert Nilsen. - Vi har det meste av spillerstallen på plass, og har ikke budsjett til å hente ham, sier Tor Erik Nilsen, trener i Lillehammer.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke