16. jun
SKADET: Petteri Nummelin.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Nummelins debut lar vente på seg
Den finske backen skal til Mora, men er ikke spilleklar.

Publisert: 25.aug.2016 17:39
Oppdatert: 25.aug.2016 18:16

Mange Storhamar-fans har gledet seg til å se Petteri Nummelin (43) i Storhamar-drakt mot Mora IK i morgen.

Det kommer de ikke til å få se.

Assistenttrener Pål Johnsen, som fungerer som hovedtrener mens Sjur Robert Nilsen er med på landslaget, forteller dette om situasjonen til Nummelin:

- Han kommer til Mora for å være med oss, men han har fått en liten strekk i leggen, og derfor spiller han ikke i helgen. Han tror han kan trene med oss mandag, og da får vi bare jobbe med det vi har. Vi kan ikke bruke energi på dem som ikke spiller, sier han.

Anders Gulliksen og Simen Løvhaug Hansen er i Sverige med U20-landslaget, mens Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse sliter med skader i overkroppen.

Christian Larrivée sto over lørdagens kamp mot Lillehammer med en nakkeskade, men han er derimot spilleklar. Lars Erik Hesbråten trente også på is i dag, men han må fortsatt vente på å spille kamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke