16. jun
 
Pål Johnsen skal spille med NHL-stjerner
19. juni spiller Mats Zuccarello og flere andre New York Rangers-stjerner veldighetskamp i DNB Arena. Der er også Pål Magic Johnsen invitert til å være med.

Publisert: 28.mai.2015 13:44
Oppdatert: 28.mai.2015 13:43

Pål Magic Johnsen la opp som hockeyspiller etter finaleserien mot Stavanger Oilers. 19. juni gjør han comeback, men det blir kun for en kveld.

- Det blir veldig morsomt å få være med på den kampen. Jeg har vel ikke trent mer enn to ganger siden sesongen var over, så jeg håper det blir rolig tempo, sier Johnsen. 

Gleder seg til å spille med NHL-stjerner

Mats Zuccarello har lovet å ha med seg mange NHL-spillere til Right To Play-kampen.

- Det er ikke så ofte man får spille med så gode spillere. Dette blir vel det nærmeste jeg har vært NHL i karrièren min, gliser Johnsen, som gleder seg til en helg med hockeykamerater.

- Jeg drar til Stavanger torsdagen før vi skal spille. Da blir det litt golf og hygge sammen med venner, før det blir valg av lag på kvelden. Det er en ære å få være med, sier magikeren med 964 kamper for Storhamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke