15. jun
ACTION PÅ MÅLTAVLA: Storhamar har fått fart på målproduksjonen. Dette bildet er fra kampen mot Frisk Asker. Dragene satte to pinner til etter at dette bildet ble tatt.
 
Scorer nest mest
Etter 8-2-seieren over Frisk/Asker søndag passerte Storhamar både Vålerenga og Sparta på antall scorede mål. - Jeg tror ikke det er mange som ville satt pengene sine på det, sier trener Rune Gulliksen.

Publisert: 17.nov.2009 05:24
Oppdatert: -

HAMAR: Åtte mål hjemme mot Frisk/Asker sørget for at dragene står med 58 fulltreffere så langt denne sesongen. Bare Lørenskog har scoret mer med sine 65.

Kveldens motstander Stavanger scorer nest færrest i eliteserien. Kun Frisk/Asker har scoret færre.
- Det offensive spillet sitter. Nå har vi fullt fokus på det defensive, sier trener Rune Gulliksen, som er fullstendig klar over at Stavanger er flere hakk hvassere enn unggutta fra Asker.
- Stavanger kan ikke sammenlignes med Asker. De vil utfordre oss på en helt annen måte både offensivt og defensivt, sier Gullik.
Petter Thoresen & co. overbeviste søndag hjemme mot Lørenskog med en 6-3-seier.
Storhamar noterte seg for to mål i både over- og undertall mot Frisk/Asker. Spesielt det førstnevnte var Gulliksen godt fornøyd med.
- At vi lykkes i powerplay er veldig gledelig. Det er viktig at vi har flere som kan avgjøre kamper, forteller Gulliksen.
Daniel Wälitalo får igjen sjansen i mål mot Stavanger i dag. Svensken starter dermed sin tredje kamp på rad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke