16. jun
baklengsmål: Her har Stefan Espeland akkurat avgjort kampen i overtall for Lørenskog. Storhamar manglet flere viktige spillere i undertall lørdag. foto: FREDRIK HUBRED HAGEN
 
Smirnov bekymret over skadene
Lørdag tapte Storhamar mot et tungt og hardtkjempende Lørenskog-lag. Aleksander Smirnov forteller at han gjerne skulle hatt flere fysiske spillere på isen.

Publisert: 21.sep.2015 08:16
Oppdatert: 21.sep.2015 08:18

Skade- og sjukdomslista til Storhamar begynner å bli veldig lang. Mot Lørenskog var Christian Larrivée, Magnus Lindahl, Martin Blakseth Huse og Andreas Øksnes ute. I tillegg måtte Lars Erik Hesbråten gå av med sjukdom etter to perioder.

savnet fysikk

Storhamar-troppen blir av mange regnet som seriens bredeste stall. Likevel er det tydelig at troppen er sårbar når så mange hardhauser sitter på sidelinjen.

– Vi mangler mange av våre beste power forwards, og det er vanskelig å vinne kamper når vi mangler spillere med fysikk, sier Smirnov.

Smirnov forteller at han er bekymret for alle skadene som har rammet laget den siste tiden.

– Stallen er bred, men når vi får så mange skader, så går det selvfølgelig utover laget. Vi har spilt med tre rekker den siste tiden, og det merkes godt på laget. Vi mangler akkurat de spillerne som man trenger for å vinne slike kamper, sier han.

skuffet over innsatsen

Lørdag spilte Storhamar en veldig god førsteperiode, før laget kollapset totalt i midtperioden.

– Vi er veldig gode fra start, men så slipper vi oss langt ned i midtperioden. Vi har dårlig fart på skøytene, spiller svake pasninger, og sliter i overtall. I tillegg er jeg veldig skuffet over innsatsen til noen av guttene mine, sier Smirnov, som ikke ønsket å si hvilke spillere han forventer mer av.

endret måten å spille på

Joakim Jensen forteller at spillergruppa ikke tenker på de skadde spillerne, men at laget heller prøver å legge om måten å spille på.

– Vi må spille med de spillerne vi har tilgjengelig, og da må vi spille på en litt annen måte enn hva vi vanligvis ville ha gjort, sier Jensen, før han legger til:

– Man savner alltid spillere når man taper. Sånn er det alltid.

– Hvorfor tror du dere har svingt så mye i prestasjonene så langt i serien?

– Det har litt med motstand å gjøre. Vålerenga var smarte og gode. Mot Lillehammer fikk vi det veldig enkelt, og det hadde vi egentlig ikke forventet. Lørenskog var veldig effektive og solide. I tillegg til at vi ikke har vært gode nok i overtall, sier Jensen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke