15. jun
JUBEL: Martin Gran feirer sitt andre mål på 11 sekunder i U20-seieren mot Vålerenga lørdag. Akkurat som A-laget er U20-laget serieleder.
 
Strålende sesongåpning
Storhamars U20-lag har åpnet sesongen strålende, men tar ikke av. Første mål er medalje i serien.

Publisert: 21.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
- Spillergruppa har bestemt at medalje i serien er målet, og kommer vi til sluttspill er det selvfølgelig å gå lengst mulig. Vi tar ikke av selv om vi leder serien. men evaluerer alltid til jul om vi skal endre målsetting, sier hovedtrener Børre Østvang.
Etter en halvdaff åpning mot Vålerenga lørdag, gnistret det litt innimellom av juniordragene. U18-spiller Martin Gran scoret to ganger på 11 sekunder, og selv om gjestene utlignet, trygget hjemmelaget inn seieren takket være mål av Amund Nyland og Kristian J. Blystad (2), og svært solid keeperspill av Daniel Jørgensen.
- Vi har et voksent og samspilt lag i år, takket være at A-laget er litt sterkere og skadefrie. Målet vårt nå er å utvikle spillerne så de får sjansen på A-laget, og vinne flest mulig kamper. Det er tøft å være serielederen alle vil slå, men vi har kvaliteter til å klare det, bare vi har med hodet fra starten av i kampene, sier Østvang.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke