16. jun
NY KONTRAKT: Patrick Thoresen har blitt enig om en ny ettårsavtale med SKA St. Petersburg.
 
Thoresen blir i SKA
Ishockeyproffen Patrick Thoresen er blitt enig med KHL-klubben St. Petersburg om ettårsavtale, melder NRK.

Publisert: 09.apr.2014 17:56
Oppdatert: 09.apr.2014 19:57

Thoresen har hatt en årslønn på godt over 20 millioner kroner. Denne bekrefter KHL-profilen at blir enda bedre.
– Jeg er veldig fornøyd med ny kontrakt. Det var en grei prosess. Selv om vi ikke har vunnet noe, så har klubben satt pris på de personlige prestasjonene og det jeg har gjort for dem, sier Thoresen til NRK.

SKA St. Petersburg ble denne sesongen trent av finske Jukka Jalonen, men han blir erstattet av den tidligere russiske storspilleren Vjatsjeslav Bykov. Det var Bykov som ønsket seg nordmannen i sitt lag.

Bykov var også trener i Salavat Julajev da Thoresen spilte der. I og med den nye kontrakten legger Thoresen sine drømmer om spill i NHL på is.

– Jeg er verken ung eller gammel og har fortsatt en drøm i det fjerne om å spille i NHL, men foreløpig er det lagt på is.

Patrick Thoresen har slitt med en del småskader etter at SKA ble slått ut av KHL-sluttspillet i kvartfinalen. Han er fortsatt usikker om han blir klar spill for Norge i VM i Minsk i mai. (©NTB)

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke