16. jun
EN UTFORDRING: Petter Thoresen ser på trenerjobben i Stavanger som en utfordring.
 
Thoresen blir Oilers-trener
Stavanger vil at Petter Thoresen skal gi dem det gullet de håpet å få allerede i år. Derfor hentes han nå som ny trener til den ambisiøse hockeyklubben.

Publisert: 30.mar.2009 23:30
Oppdatert: -
HAMAR: Petter Thoresen, som har vært borte fra norsk hockey i to år, blir trolig presentert som ny trener for Stavanger Oilers i løpet av et par dager.
– Vi er ikke langt unna å bli enige, men ingenting er helt avklart ennå. Det ser veldig positivt ut fra begge sider. Pål Higson i Oilers måtte bare sjekke noen detaljer først, sier Petter Thoresen.
I løpet av den tiden Thoresen har vært borte fra norsk ishockey har han jobbet som murer, men nå tyder alt på at han blir Enio Sacilottos etterfølger i Stavanger. Det har lenge vært dialog og kontakt mellom Hamar-karen og Oilers.
– Dette er en veldig spennende utfordring for meg, og jeg gleder meg som en unge. Jeg har vært borte en stund, men har fulgt med Oilers hele tiden og sett alle kampene deres på Hamar. Jeg vet at jeg har noe å gi og masse å tilføre klubben, og håper det går i boks, sier Thoresen, som gleder seg til å være med på å forme laget før neste sesong.
– Men det blir gullambisjoner nå?
– Jeg tenker vel litt annerledes. Jeg husker i 1991 før jeg kom til Storhamar. Da snakket man om gull kommende sesong før snøen gikk på våren. Jeg tror vi skal bygge en klubb først, sier Thoresen til HA-sporten.
 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke