17. jun
EN STJERNE: Henrik Höglund jubler.
 
Trodde på seier uten stjerner
Han har ledet et lag uten de store stjernene, men alle har spilt med et utrolig stort hjerte. Og det liker Aleksander Smirnov.

Publisert: 08.apr.2008 15:33
Oppdatert: -
HAMAR: Aleksander Smirnov har gjennom hele sesongen trodd på NM-gull, selv uten de store stjernene.

- Dagens kamp er et prakteksempel på årets Storhamar-lag. Tredjerekka har skapt lite offensivt i årets sluttspill, men i dag var de kanskje den beste, sier Smirnov.
Etter to strake tap mot Frisk denne uken, hadde mange begynt å miste troen på Sasjas menn. Den tidligere Sovjet-kapteinen var derimot aldri i tvil.
- Det er ikke noen vits i å være trener i denne sporten hvis man ikke har trua på sitt eget lag. Vi har en enorm lagmoral, og det er vår største suksessfaktor. Vi har gjort enorme framskritt gjennom hele sesongen, og det skyldes blant annet en jevnhet i laget som er helt unik, fortsetter Smirnov.
Også assistenttrener Torbjørn Orskaug trekker også fram bredden som årets største suksessfaktor.
- Hele laget står fram på en utrolig måte i dag. Selv om det var en jevnspilt kamp, hadde jeg godfølelsen inne. Lagmoralen har vært på topp gjennom nesten hele sluttspillet. Vi har så mange til å avgjøre tette matcher, og det i begge ender, forteller Orskaug.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke