16. jun
STARTER I KVELD: Jonas Norgren vill gjerne stenge buret i kveld mot Frisk-Asker, og utelukker ikke at han spiller i gult og blått neste sesong også.
 
Utelukker ikke en sesong til
Han har 600 A-kamper og er inne i sin 12. sesong for Storhamar. Jonas Norgren (36) utelukker ikke at han spiller neste sesong også. I kveld spiller målvakten fra start mot Frisk-Asker.

Publisert: 04.des.2008 05:36
Oppdatert: -
HAMAR: Jonas Norgren har en såkalt ett pluss ettårskontrakt.

- Jeg tar denne sesongen først, og så får vi se. Det er ikke sikkert Storhamar vil ha meg med videre heller. For min egen del så handler det om motivasjon. Jeg utelukker ikke at jeg spiller en sesong til.

God mot VIF
Tirsdag kom han inn for Ruben Smith etter drøye fem minutter i 2. perioden.

Og var veldig god.
Han var ikke helt enig i det sjøl.
- Det er fordi jeg setter veldig høye krav til meg sjøl. Helst skal jeg ikke slippe inn noen mål.
Denne sesongen har ikke Jonas fått like mye tillit som Ruben Smith. Men svensken er proff.
- Alle vil vel spille mest mulig. Det er lettere å akseptere slike ting når ting fungerer bra. Jeg må jobbe knallhardt på trening. Det er slik det fungerer

Flyttet hjem
Før denne sesongen startet, flyttet familien hjem til Sverige. I sommer jobbet Jonas knallhardt med det nye huset de skal flytte inn i Sala, som ligger tre mil fra Västerås. Huset skal stå helt ferdig til jul.

- Jeg er usikker på om det blir noe hockey når jeg flytter hjem til Sverige, sier Norgren, som innrømmer at Storhamar er klubben med stor K for ham.
- Før denne sesongen lå det i kortene at det ville bli noen litt tøffere år for klubben. Jeg har vært med på mye moro i klubben, og vil gjerne bidra nå også. Det har gått over all forventning med mange unggutter og mindre rutine. Vi har vært med i alle kampene.

12. sesongen
Svensken, som også har et norsk pass liggende, kom til Hamar og Storhamar foran 1997-98-sesongen.

- Jeg og Joakim Persson hadde Lenny Eriksson som trener i Ôstervåla i svensk 1. divisjon. Så ble han Storhamar-trener. Joakim og jeg så en finalekamp mot Vålerenga, og da gikk ting fort. Jeg var lei svensk 1. divisjon, og ville prøve noe annet. Det var snakk om å prøve en sesong her. Etter det har jeg blitt her, og det er blitt mange gode år i Hamar, sier Jonas Norgren.
PS! Antti Hilden er tilbake i kveld.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke