16. jun
SJU MANN: Vålerenga hadde en mann for mye på isen i sluttsekundene.
 
Vålerenga hadde fått godkjent scoring med sju mann på isen
Mot slutten av kampen tirsdag spilte Vålerenga med en spiller for mye på isen. Hvis de hadde scoret, ville målet blitt godkjent.

Publisert: 14.okt.2015 13:04
Oppdatert: 14.okt.2015 13:03

Vålerenga tok ut målvakt Steffen Søberg mot slutten av kampen mot Storhamar. I stedet for spill seks mot fem, ble det sju mot fem i en lengre sekvens. VIF hadde altså en spiller for mye på isen.

Det var det ikke så mange som fikk med seg der og da, og heller ikke dommerne, men i ettertid er det flere som har kommentert dette på sosiale medier.

Det flere lurer på er følgende: - Hadde det blitt dømt mål hvis Vålerenga hadde scoret?

- Det er for dårlig at dommerne ikke fikk med seg dette. Dette skal ikke skje. Et eventuelt mål hadde blitt godkjent. Men jeg må ta med at dommerne har tida fram til pucken droppes igjen til å eventuelt omgjøre avgjørelsen. Men dette blir hypotetisk, sier dommersjef i Norges Ishockeyforbund, Geir Thomas Olsen, som tror en eventuell protest hadde vært tynn.

Storhamars assistenttrener Pål Johnsen kommenterer saken slik:

- Jeg så ikke at de hadde sju mann på isen. Jeg ble fortalt det etter kampen. Jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg så det ikke sjøl, og kan ikke klandre andre, sier Johnsen, som tror det er tvilsomt om de hadde levert inn protest hvis VIF hadde scoret.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke