18. jun
BADET: Elverum-spillerne hoppet i Glomma for å restituere seg etter cup-tapet.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Hoppet i Glomma etter cup-tapet for Kongsvinger
Elverum kom til kort mot Kongsvinger i cupens 2. runde onsdag. Etter kampslutt badet de i iskalde Glomma, for å restituere seg best mulig til helgens kamp mot HamKam.

Publisert: 27.apr.2016 19:55
Oppdatert: 28.apr.2016 11:56

Elverum tar i bruk alle midler for å kunne slå HamKam. Etter 1-0-tapet for Kongsvinger sendte trener Tore Fossum spillerne rett i Glomma.

- Dette var ikke godt

Etter 90 tøffe minutter, hvor Elverum kjempet forgjeves for avansement til cupens 3. runde, måtte spillerne stå fire minutter i den iskalde elva. Svært få så ut til å kose seg, men samtlige tok det lille badet med et smil.

– Dette var ikke godt, men det hjelper på restitusjonen før HamKam-kampen, sier Emil Lynum, som var helt utkjørt da han ble byttet ut etter 66 minutter mot Kongsvinger.

Tore Fossum ønsker friske og raske spillere til lokaloppgjøret mot Kamma. Med tre kamper på en uke mener han isbad kan være en av flere viktige faktorer som gjør laget best mulig forberedt.

– Er det isbad som skal gi Elverum-seier lørdag?

– Ja, det er en del av det i hvert fall, gliser Fossum.

– V bader ofte etter kamper. Dette er en av tingene vi gjør for at vi skal orke tre kamper på en uke. Vi kommer til å stille sterkt mot HamKam, lover Fossum.

Tidlig selvmål

Det var to reservepregede lag møttes på Elverum Stadion for å kjempe om avansement i norgesmesterskapet.

Cupkampen åpnet på verst tenkelig vis for Elverum da Lars Petter Streitlien satte ballen i eget nett etter kun 13 minutter.

Kongsvinger var det beste laget i første halvdel av omgangen, men guttene fra Gjemselund evnet ikke score nok en gang før pause.

Etter hvilen var det jevnspilt, men det var vertene som ville mest.

Elverum trykket på det siste kvarteret, men Kongsvinger holdt unna og tok seg videre til 3. runde med 1-0-seieren.

- Det er veldig skuffende å ryke ut i dag. Jeg synes Kongsvinger har veldig lite å komme med. Vi gir dem ett mål, men klarer dessverre ikke å svare, sier Elverum-trener Tore Fossum.

 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
VIDERE: Kongsvinger tok seg greit videre fra cupens 2., runde mot Elverum.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke